Середа, 03.09.2025, 20:00
Депресія
Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Цікаві факти
olyanaДата: П`ятниця, 17.10.2014, 09:39 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Адміністратори
Репутація: 0
Статус: Offline
Кожен шостий дошкільник має симптоми депресії

Майже 15 відсотків дітей дошкільного віку мають надзвичайно високий рівень депресії і тривоги, виявили канадські терапевти. 
         У міжнародну групу дослідників увійшли канадські спеціалісти з Університету Монреаля, Університету Лаваля та Університету МакЖілль, а також експерти Національного інституту здоров'я і медичних досліджень у Франції, Університету Карнегі Меллон у США і Університетського колледжа Дубліна - Ірландія.
         У ході п'ятирічного спостереження також було встановлено, що у дітей з симптомами депрессіі більш імовірно і мами страждали від цього захворювання. Передбачається, что вже на першому році життя у деяких дітей можна помітити ознаки емоційнихих розладів, які перед шкільним навчанням обертаються серйозними проблемами з психікою. Риси темпераменту і складний характер були найбільш важливим прогностичним фактором подальшого розвитку депресії і тривожності у дитинстві, кажуть психіатри. 
         Лікарі щорічно обстежили здоров'я і поведінку 1 тис. 759 дітей у віці від п'яти місяців до п'яти років. Виявилося, що у майже 15% малюків до настання шкыльного віку є певні проблеми з психікою, які до 6-7 років обертаються депресією і тривогою. Настільки рання діагностика псіхо-емоційних порушень у дошкільників здивувала клініцистів. На їхню думку, Як батькам, так і медикам необхідно звертати увагу на поведінку маленьких детей, оскільки непомічені розлади психічного здоров'я призводять до труднощів у навчанні та спілкуванні з однолітками в школі.

darunkaДата: П`ятниця, 31.10.2014, 09:51 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Я читала, що для того, щоб емоційний стан матері вплинув на дитину, необхідно щоб він був тривалий час, а не виник одного разу... В утробі матері дитина не лише все чує, вона і відчуває. Вона відчуває, як змінюється настрій матері, як змінюється її голос... Це може вплинути на подальший розвиток дитини.

olyanaДата: Четвер, 11.12.2014, 12:18 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Адміністратори
Це справді так, що підиверджує злизкість матері з дитиною. А отже, справді потрібно звертати увагу не лише на саму дитину, а й на тих хто її оточує

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025Створити безкоштовний сайт на uCoz